Over:

Na mijn jarenlange ervaring als "Magnetiseur",  heb ik besloten mijn interesse's verder te ontwikkelen, en ben diverse cursussen gaan volgen om mijn "diensten" meer uit te breiden, om zo een nog betere Dienstverlening te kunnen aanbieden.

Daar ik als kind al "wist" dat ik een bijzonder Leven zou gaan leiden, en altijd mijn Gevoel heb gevolgd, was het voor mij vanzelfsprekend, mensen te helpen, in allerlei vormen. Dat begon al op de Kleuterschool, waar ik mij ontfermde over een mede-leerling, die door Polio verlamd was geraakt. Ook op andere scholen, was ik altijd in de weer, om anderen te helpen, en ben op een gegeven moment in mijn Leven, in de Horeca terecht gekomen, waar ik het gevoel had, dat daar mijn roeping lag. Maar het Universum, had toch duidelijk hele andere plannen met mij! Steeds meer werd ik de Spirituele richting opgeduwd, er gebeurden iedere keer weer "zaken", waarvan duidelijk werd, dat ik een Taak had gekozen, en deze ook moest uitvoeren. Dus langzaam aan, ben ik begonnen, eerst Magnetiseren, en in de loop der tijd, kwamen er steeds meer nieuwe ontwikkelingen/ontmoetingen op mijn pad. Zoals de samenwerking met mijn vriend uit Japan; Dr Takahashi, en een héél bijzonder Medium uit Duitsland:

Lilo Slumiok-Müller . Deze 2 mensen hebben een grote invloed gehad, vanaf het moment dat ik hen ontmoette, en mij zo ontzettend goed begeleid, dat mijn ontwikkeling, in een stroomversnelling is gekomen. Er mogen de laatste jaren zéér bijzondere gebeurtenissen plaatsvinden, mooie ontmoetingen, en nog mooiere resultaten! Ik heb nu mijn eigen Praktijk, en daar merk ik dat de hulp, welke ik mag geven, zo diep gaat, en mijn cliënten hier zoveel baat bij hebben, dat het wel lijkt of zij een compleet nieuw Leven tegemoet gaan!

Iets waar ik diep dankbaar voor ben!!!!

Ik heb de volgende Cursussen gevolgd:  

                      Oosterse Natuurleer "SANMEIGAKU"

                      Omgaan met Negatieve Energieën

                      Aura- en Meridianen Clearing

                      Karma-analyse

 

Tijdens een behandeling, mag ik blokkade's, problemen en lichamelijke ongemakken "zien" en "voelen", en deel dit dan met diegene die op dat moment op het behandelbed ligt. Door hier samen over te praten en er aan te  "werken", zal er gelijk een hoop veranderen, waardoor er een soort van "verlichting" komt en het dagelijks leven een stuk aangenamer wordt. 

Ronald ter Heegde

Sanmeigaku Waseda University Tokio Japan

Schule für Alternative Heilmethoden Düren

 

         Japan, tijdens een werkbezoek

De "Heilige" Vulkaan Mount Fuji !

    (ook wel Fuji-san genoemd) 

© 2015 Created by Heegron/Sanmeigaku

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus