Familie-Opstellingen

Velen, lopen tegen blokkade's aan, die voortkomen uit Familie-Karma. Doordat vorige generatie's bepaalde patronen hebben opgebouwd, wordt dit steeds opnieuw "doorgegeven" aan de volgende generatie. Hier kan aan "gewerkt" worden door middel van een Familie-opstelling. Hiervan zijn diverse methode's bekend, met alle een zéér goede werking. De Familie-opstelling, welke wij aanbieden, gaat alsvolgt:

Wij maken een afspraak en U vertelt, waar U tegenaan loopt, of wat de blokkade's zijn. Vervolgens hoeft U zelf Niets te doen! Wij gaan met een Team ( 4 pers.) dat stuk voor U oplossen!! Door in de Energie van voorouders /familieleden te gaan, mogen wij ontdekken, waar de trauma's zijn ontstaan, en ze vastpakken, zodat ze opgelost kunnen worden! U bent hier de toeschouwer, en hoeft alleen maar te "voelen"! Door dit te zien, en te ondervinden, zal er bij U een gevoel van "Bevrijding" ontstaan, en zult U zich véél vrijer gaan voelen. Dit is best een heftig proces, maar geeft zoveel opluchting en ruimte, om verder te kunnen, dat U zich als  "Herboren"  gaat voelen!

Mocht U geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden, neemt U gerust contact op, en dan gaan wij kijken, wat we voor U kunnen betekenen! 

© 2015 Created by Heegron/Sanmeigaku

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus