SANMEIGAKU

Sanmeigaku is de Oosterse Natuurwetenschap, gebaseerd op de 5 elementen, en het principe: YIN-YANG. In deze wetenschap heeft men voor iedere dag van het jaar een specifiek Karakter ontwikkeld, met hulp van zéér ingewikkelde berekeningen, waarbij de Sterren en de Zon en Maan, ook een grote rol spelen. Aan de hand van je Geboortedatum, wordt,met behulp van het Sanmeigaku-boek, een Karakter-analyse opgesteld. Hierin lees je wie je bent, en hoe je in het Leven staat. Dit kan een waardevolle hulp zijn, met name bij het nemen van belangrijke beslissingen. Want hoe weet je 100% zeker, dat deze baan bij je past? Of is jouw relatie wel echt zoals jij je dat voorstelt, waar komen de verschillen vandaan, waarom botsen wij zo vaak? Dit valt allemaal te lezen in de Sanmeigaku!

Er wordt een complete berekening gemaakt, met alle invloeden die belangrijk zijn in jouw Leven. Doordat je meer inzicht krijgt in hoe jouw Leven al "voorbestemd"is, zal je beter kunnen omgaan met jezelf, anderen, en moeilijke situatie's.

 

De Sanmeigaku is ook een mooie "tool" bij de zgn. Nieuwetijds-kinderen, of kinderen die gediagnostiseerd  zijn met ADHD, PD-NOS, AUTISME etcetera. Het geeft een véél beter beeld, waarom een kind zo reageert, zoals hij/zij doet. Dit is al bij geboorte vastgelegd!!  

Ook wordt Sanmeigaku véél in het Zakenleven gebruikt, om de juiste beslissingen te nemen, en het juiste moment, want tijd is ook een belangrijke factor. Ieder Mens heeft zijn eigen Bioritme, en het is belangrijk te weten, wanneer je wel, en wanneer je géén belangrijke beslissingen mag nemen ( zie rusttijden-maanden) 

© 2015 Created by Heegron/Sanmeigaku

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus