Wandelen naar je Innerlijk

Hoort u ook zo vaak: je moet je gevoel volgen? maar weet niet hoe U dat moet doen? Dan hebben wij nu een nieuwe behandelings-methode mogen ontwikkelen, speciaal om u bij te staan, te leren ( of opnieuw) bij Uw gevoel te komen!

Tijdens een begeleide wandeling, mag U bepaalde dingen, welke U blokkeren om bij Uw gevoel te komen, gaan "beleven, en oppakken".

Er wordt een stukje eigen-werkzaamheid van U gevraagd, en spelenderwijs, mag u steeds dichter bij Uw gevoel komen. Want waarschijnlijk bent U ook niet in contact met Uw "innerlijk kind", en ook deze mag U tijdens de wandeling weer terug vinden. De wandeling duurt ongeveer Anderhalf tot 2 uur ( afhankelijk van hoe diep we mogen gaan), en we wandelen ongeveer 3km. 

Deze wandeling vindt plaats in Oirschot, Landgoed Baest, bij de kapel van de Heilige Eik. Hier mag men  weer bij het "eigen gevoel" komen!! Door de Kruisweg ( je eigen levensweg) te lopen, ga je jezelf beter leren kennen, en leer je beter/makkelijker, met situatie's om te gaan, die je nu nog belemmeren....!!

Trek goede wandelschoenen aan, en breng iets te drinken mee, en de rest volgt vanzelf...........

Het is ook mogelijk dat ik naar U toe kom, (mits er een Bos in Uw buurt is), en dat wij in Uw vertrouwde omgeving gaan wandelen. Dan moet U er wel rekening mee houden dat er nog extra reiskosten aan verbonden zijn. Dit alles, uiteraard, volgens afspraak.

© 2015 Created by Heegron/Sanmeigaku

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus